Standard.al

22-vjeçari i dënuar për vrasje i shpëton eskortës së policisë

arrati_burg-300x168Një person i dënuar me 18 vite burg për vrasje ka mundur t’i arratiset eskortës së policisë që po e transportonte atë drejt burgut ku do vuante dënimin e formës së prerë të dhënë nga gjykata. Personi i arratisur është 22-vjeçari Nirgen Ymeri. Djali mundi të arratisej duke i ikur nga duart policisë teksa transportohej me makinë drejt burgut të Fushë-Krujës. Ai ndodhej në paraburgim i akuzuar për vrasje dhe armëmbajtie pa leje, ndërsa arratisja u bë e mundur gjatë transportit drejt burgut ku do vuante dënimin e dhënë nga Gjykata e Apelit.

 

Comments are closed.