Standard.al
Daily Archives

15 September, 2014

Fuqia e vërtet e Asteroidëve

I ka zhdukur dinozaurët dhe sipas shumë teoricientëve të ditëve të sotme ai ka shumë mundësi që t’i jep fund mbisundimit të…