Standard.al
Daily Archives

9 September, 2014

 Për ty nuk po flasim…

Rainer Maria RILKE Çdo poet mund ta konvertojë veten vetëm në një gjuhë; në gjuhën amtare. Ky është ligj. Dhe Rainer Maria Rilke…

I Pamëkati

Meri Lalaj   I Pamëkati e kaloi gjithë jetën në mënyrë të tmerrshme pa asnjë lloj gëzimi, vetëm vdekjen e pati të lehtë pa…

Një kartolinë në Spaç

Luan Rama Prozë/Një histori e vërtetë  Kishte ditë që në Holandë bënte një i ftohtë i hidhët. Atë pasdite Katrina po ndiqte…