Standard.al
Daily Archives

1 September, 2014

Historitë e veçanta me Zombit

Donald Barthelme  Zombit kanë ardhur të blejnë gra nga banorët e këtij fshati, i vetmi fshat këtej pari që dëgjon t’ju shesë gra…

Lulëzimi i Call Center

(Marrë nga Monitor) Kostoja ende e ulët e punës në Shqipëri dhe kriza ekonomike në Itali, po bëjnë që bizneset call center të…