Standard.al

Qytetet bregdetare pa ujë dhe drita Vlorë, Dhërmi, Sarandë….., proteston AK

 Aleanca KuqeZi kërkon ujë dhe energji elektrike në zonat turistike

AK-vlore-300x225Aleanca KuqeZi reagon për situatën ne turizmin shqiptar. Pamje lufte dhe trishtuese në disa qytete bregdetare. Aleanca KuqeZi: Bregdeti pa drita dhe pa ujë. Në Dhërmi, Velipoje, Qeret, Durrës, Borsh nuk ka energji dhe ujë prej disa ditësh. Aleanca KuqeZi denoncon se bregdeti është lënë me inerte dhe rrënoja betoni. Qeveria shkateroi qëllimisht sezonin turistik dhe mijra shqiptar po largohen për të pushuar në Greqi, Mal të Zi dhe Kroaci. Pirgje dhe grumbuj plehrash digjen në gjithe zonat turistike. Turistet po largohen të zhgënjyer nga çmimet e kripura dhe bregdeti shqiptar me plehra. Në Shqipëri mungojnë kushtet elementare për turizem. Aleanca KuqeZi bën thirrje për energji elektrike në zona turistike

 

Comments are closed.