Standard.al
Daily Archives

22 July, 2014

Lutja e Dëshprueme

Ernest Koliqi Disa poezi të Ernest Koliqit, duke u bërë një zëdhënës i psikologjisë së shqiptarëve të shekullit të kaluar, përmes…

Grueja shqyptare

At Vinçens Prennushi (Amë e bi) Ka ra rrezja nder bajama! T' bin e vet kshtu e pvetë e ama: - C'ke, moj bi, qi kjan e fshan?…

Pushoni, për emrin e Zotit!  

GJERGJ BUBANI  Dhe në vend që të mblidhemi të gjithë tok dhe si një trup të bashkojmë punërat dhe mendimet tona për të mirën dhe…

Dhurata e Adamit

Umberto Eco E ç’lloji ishte dhuntia e gjuhëve që iu blatua apostujve? Nga leximi i Shën Palit (Korintasit 1,12-13) mund të…