Standard.al
Daily Archives

15 July, 2014

Shembja e dashurisë…

Barbara Pogačnik - Slloveni Barbara Pogačnik është fituesja e bursës së dytë (qershor/korrik 2014) mes 43 kandidatësh për në…

NJERIU ME BAROMINË

Agron Tufa  "Bum-bum!" - djersin dikush me barominë. Ai vrima hap në kafka të njoma: "bum-bum!" - pëllëmbët pështyn dhe godet…

Kasandra

Christa Wolf  Christa Wolf (1929-2011) një nga shkrimtaret më të famshme të letërsisë gjermane dhe asaj botërore të dekadave të…

E diel mbrëma

Meri Lalaj Nuk e dija se e kisha dashur aq shumë. Ky mendim më ra në kokë papritmas, më hutoi e më ngurosi njëkohësisht. Por…