Standard.al
Daily Archives

8 July, 2014

“Korbi”

Një version i ri i shqipërimit të kryeveprës “Korbi”, të Edgar Allan Poe-s dhe poezi nga poetë anglosaksonë, për herë të parë në…

Unë i papajtueshmi!

Nga Marin Soresku Poezi e Marin Soreskut - e shqipëruar nga origjinali rumanisht, Perikli Jorgoni - e cilësuar si poezia më e…

Shija e vetmisë!

Shpëtim Gina  A nuk qau. Më kot ai mendoi se pas disa hapash do të kthehej përsëri. Ajo iku. Tani dukej tek ngjitej shpatit të…

E diel mbrëma

Meri Lalaj  Nuk e dija se e kisha dashur aq shumë. Ky mendim më ra në kokë papritmas, më hutoi e më ngurosi njëkohësisht. Por…