Standard.al
Monthly Archives

June 2014

Cameron jashtë loje

“Është e rëndësishme që njerëzit të njëjtat gjëra që thonë privatisht, t'i thonë dhe publikisht”  Kryeministrit britanik David…

Mrekullitë (s’) ndodhin

Dush Gashi Mbajtëm zgjedhje, të cilat, për herë të parë, të gjithë na i vlerësuan si të mira; kishim synim që ta ndërrojmë nga…