Standard.al
Daily Archives

25 June, 2014

Çfarë nuk dini për ekonominë

Ekonomia është politikë dhe ajo kurrë nuk mund të jetë një shkencë. Megjithatë, në kapërcyell të shekullit 20, shkolla dominuese…