Standard.al
Daily Archives

18 June, 2014

Tiranë, arrestohet autori i një sërë vjedhjesh në autobusë Policia e Tiranës ka arrestuar  një 37-vjeçar, i dënuar më parë për…

Kujdes me mishin e pulës

Konsumatorët paralajmërohen të mos e lajnë pulën sepse rrezikojnë të përhapin infeksione dhe të helmohen. BBC publikon një studim…

Cila është vlera e parasë?

Në ekonominë moderne puna e dhënë paguhet me para në vend të të mirave materiale. Blerja e të mirave materiale si kursimet e tyre…