Standard.al
Daily Archives

16 June, 2014

Civilizimi i lashtë Minoan

 Kur arkeologu britanik Sir Arthur Evans zbuloi Pallatin 4.000 vjeçar të Mino-ve në Kretë në vitet 1900, ai vëzhgoi një civilizim…

Schumacher del nga koma 

Kampioni i Formula 1, Michael Schumacher, ka lënë spitalin në Grenoble dhe nuk është më në koma. Lajmin e bën të ditur familja e…