Standard.al
Daily Archives

10 June, 2014

Eksperienca shqisore

Arshi Pipa Lexime filozofike/ Nga libri “Skicë e një konceptimi mbi jetën”, traktat filozofik, i shkruar më 1955, në burgun e…

TRI BIJAT

Romeo Çollaku Si ndonjë luftëtar i vjetër jataganin, Sose Arvanitja ngjeshi furkën në brez dhe, me boshtin nën sqetull, kapërceu,…

Smerald

Ivan Bunin Bluja e errët e qiellit të natës në qetësinë pluskuese të reve, gjithkah të bardha, ndërsa përqark hënës – të…