Standard.al
Daily Archives

9 June, 2014

Fabrika e së ardhmes

Një fabrikë e re kërkimore në Chemnitz tregon si do të prodhohen produktet, pa shpërdoruar energji dhe material. E veçanta: njeriu…

Milosao, një hero?

Sadik Bejko Ese/Duke medituar për “Milosaon” e De Radës Ka patur një diskurs të gjatë mbi personazhin e Milosaos: është hero…