Standard.al
Daily Archives

2 June, 2014

Qytetërimi i humbur Inkas

Maçu Piçu është një nga vendet arkeologjike më mahnitëse në Tokë dhe ndodhet në zemrën e Andeve në Peru të Amirkës së Jugut. Ky…