Standard.al
Daily Archives

27 May, 2014

E madhe gjëma e mëkatit

Rronte në kohrat e para në gjirin e Kishës së Lindjes një prift me emrin Tanush. Ay ungjillëzonte në një katunt të Ilirisë, enoria…

Me dishpujt e Volterit

Vedat Kokona Në Tiranën e viteve tridhjetë, që kishte nja tridhjetë mijë banorë dhe jo pesëqind e ca mijë si sot, kur shkonim e…