Standard.al

Shkenctarët serb publikojnë skandalin shkencor dhe satelitor

Tërmetet në Shqipëri dhe përmbytjet në Ballkan u shkaktuan nga programi amerikan HAARP

temetetKa  shkaktuar  shumë  debat  një  shkencëtar  serb,  i  quajtur Velimir  Abramoviç,  i  cili  deklaroi  pak  ditë  më  parë  se  në ditët  në  vazhdim  pritet  që  të  ketë  tërmete,  pasi  është  fikur sistemi  amerikan  HAARP.

“Sot  është  fikur  sistemi  HAARP,  ndaj  prisni  tërmete,”  tha  ai për  një  radio  më  19  maj. Agjencia  maqedonase  MINA  thotë  se  ai  i  ka  paraprirë tërmeteve  në  Shqipëri,  por  ka  parashikuar  edhe  se  do  ketë edhe  të  tjerë.

Abramoviç  ka  akuzuar  po  ashtu  se  sistemi  HAARP  ka shkaktuar  edhe  përmbytjet  në  Serbi.

Sipas  tij,  gjithë  ai  shi  nuk  u  shoqërua  nga  një  rrufe  e  vetme:  “Dukej  sikur  qielli  u  hap  dhe  nisi  të  binte  uji  i  detit.  Nuk  ishin  pika  shiu  të  zakonshme,”  tha  ai,  duke  drejtuar  gishtin  nga programi  amerikan,  HAARP.

 

Comments are closed.