Standard.al

Princi Leka i përkushtohet vetëm familjes mbretërore

I lumtur, i qetë, i dashuruar dhe duke punuar për një trashëgimtar të denjë të Familjes Mbretërore

princiTrashëgimtari i fundit i fronit mbretëror Princi Leka ndjehet shumë i lumtur në gjirin e familjes së tij të re. Ai ka dhënë dorëheqeje nga posti politik pranë presidentit të Rapublikës dhe i është përkushtuar trashëgimisë së Familjes Mbretrore Shqiptare. Ai ka dhe një familje të re nga e cila natyrisht pret të krijoi trashëgimtarin e familjes Mbretërore.

 

 

Comments are closed.