Standard.al

Akuzohen për korrupsion pasiv, arrestohen 2 policët

arrestimSot në qytetin e Korçës, Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm ka arrestuar dy policë pasi akuzohen nga autoritetet lokale për korrupsion pasiv. Dy policët kanë tentuar të kalonin shtetasin R.Z pa e regjistruar në sistem.

Ndërkohë,  janë bërë të ditur emrat e dy policëve të arrestuar. Ata janë Rexhep Lushka dhe Trifon Oska.

 

 

Comments are closed.