Standard.al
Daily Archives

13 May, 2014

Sogjja e rreshter Fardit

 Angjelos Terzakis  Ngadalë, vetmitar – e megjithatë lehtë – dëgjohen hapat e rreshterit. Është në katin e dytë, lart, pikërisht…

Bisha e gjelbër

Haruki Murakami Burri si rëndom shkoi në punë dhe mbeta në shtëpi. S’kisha me se të merresha. U ula rrëzë dritares dhe mora të…