Standard.al
Daily Archives

6 May, 2014

Rini e rritur në vetmi

Amik Kasoruho Fragment nga libri i shkrimtarit Amik Kasoruho “Shqipëria, ankthi dhe ëndrra”, përballë një mendim analitik, sa…

Ikje nga trilli i perëndive

 Amik Kasoruho Shtëpia botuese “Buzuku”, në Prishtinë, në 2009 nxori romanin e shkrimtarit, përkthyesit dhe publicistit…

Politika e përkthimeve

 Amik Kasoruho Eseistikë mbi përkthimet, një vështrim në shqipe – fragment nga libri “Pa mëri”, “Përkthimet në shqip si…