Standard.al
Daily Archives

29 April, 2014

Burgu i Ri

Faruk Myrtaj  Ajo i kërkoi diçka krejt të veçantë. “Një dhuratë që nuk i është ofruar asnjë femre tjetër në këto vise...!” Duke…

Nata e fantazmave

Gani MEHMETAJ  Natë e ftohtë, akull. Nga alpet sllovene frynte veriu që të priste fytyrën dhe të fshikullonte trupin nga koka e…