Standard.al
Daily Archives

22 April, 2014

Meditimi, çfarë ndjen njeriu?

Meditimi është aventurë, një aventurë në të panjohurën… aventura më e madhe që mund të ndërmarrë mendja njerëzore. E me aventurë…

Për ty që të dua

Koçi Petriti Homazh poetit që u përcoll dje në banesën e fundit, Koçi Petritit. Ai hyri në letërsi me “Lirikat e majit”,…

Tregimi për babanë tim

Ali Podrimja Ndjesë pastë babai im, çdo gjë ndryshe e kuptonte dhe kurrë nuk munda ta bindja se nuk është ashtu.…

Si një peshk fluturues

 Krimen Uribe Kujtimi i xhaxha Bonit ma largoi vëmendjen nga leximi i ditarit të Bastidës. Kam kaluar në faqen tjetër,…