Standard.al
Daily Archives

15 April, 2014

Të përul veten time…

Jorgos Hronas Jorgos Hronas (Giorgios Chronas) me origjinë nga Arkadia është lindur në Pire në vitin 1948. Ai është autor…

Zbuloi shpirtin e tij

Zaharias Papantoniou Kur maçoku i z. Sinetos ndjeu se i erdhi çasti i mbramë, sepse është e natyrshme për racën e tij që…

Princi dhe magu

John Fowles Na rronte dikurëzaj një princ, i cili besonte çdo gjë, përveç aso gjërash, të cilat nuk u besonte. Besonte ay…