Standard.al

Emrat e parë/ Ja bizneset që do të marrin 113 milionë euro nga buxheti i shtetit

Ervin Kaduku

 

kepuceNë përputhje me strategjinë e shpallur tashmë të pagesës së detyrimeve të prapambetura për kompanitë dhe individët që kanë kryer punime me porosi të institucioneve publike, ministria e Financave ka hartuar një listë të subjekteve të ndryshme, të cilëve shteti tashmë u ka njohur detyrimin. Këto subjekte mund të marrin pagesat nga Thesari. Fjala është për 951 fatura me shifra të ndryshme, nga disa dhjetëra lekë, deri në miliarda. Ndërkohë, shumë subjekte të tjera janë konsideruar se kanë fatura të parregullta dhe probleme të ndryshme, që e bëjnë aktualisht të pamundur pagesën e tyre nga shteti. Total i këtyre faturave arrin në 113 milionë euro. Sa më poshtë vijon lista e këtyre subjekteve.

 

 Ne gazeten e sotme Standard ne version print dhe pdf mund te lexoni listen e plote te emrave. 

 

 

 

Comments are closed.