Standard.al
Daily Archives

25 March, 2014

Kështjellat e humbura

Rudi Erebara Koha e parë: Pritja Libraria Peizazhi i botës u bë një me historinë e saj, - tha më në fund dhe harroi…

Penelopa në luftë

Oriana Fallaci   Kishte qenë një bisedë qesharake. -Diçka moderne dhe mallëngjyese, Xho. E kotë t’jua them, një histori…