Standard.al
Daily Archives

17 March, 2014

Misteri i avionit “MH370”

Sistemet e komunikimit të avionit të humbur të Malaysia Airlines janë prishur qëllimisht ka thënë kryeministri i Malajzisë Najib…

Foshnja me dy kokë

Një nënë indiane lindi binjaket siameze në një spital në Haryana, në Indinë Veriore. Krijesa e deformuar ka dy kokë, dy qafë dhe…