Standard.al

Lista/ Emrat e 285 ish-ushtarakëve që u është lidhur pensioni

ish-ushtaraketInstituti i Sigurimeve Shoqërore publikon listën më të fundit me emrat e ish-ushtarakëve që u është miratuar pensioni.

 

Ne gazeten e sotme Standard (date 14 mars) ne versionin print dhe pdf mund te lexoni te gjithe listen e plote te 285 perfituesve.

Comments are closed.