Standard.al

Bashkia: Ja si do të festohet Dita e Verës në Tiranë

Bashkia e Tiranës ka përgatitur një sërë veprimtarish për Ditën e Verës. Festimet do të nisin në orë 10:00 dhe do të mbyllen në orën 14:00. Veprimtaritë e plota:

 

 

dita veresSHESHI PËRPARA GALERISË SË ARTEVE

Ora 10:00 – 12:00  – Trupë teatri kukullash dhe trupë me animatorë  

Ora 12:00 – 13:00  – Ansambli “Tirana”                          

 

PARKU RINIA      

Ora  9:00 – 13:00 – Këndi i pikturës    

Ora 11:00 – 13:00 – Koncert me DJ nga shkolla “Robert Radoja”   

Ora 10:00 – 12:00 – Happy Kids – Lojëra me animatorë (pjesa e lulishtes përballë hotel “Dajtit”) 

 

SHESHI “VËLLEZËRIT FRASHËRI”    

Ora 10:00 – 11:00 – “Dance Akademi Amary” – kërcime moderne dhe popullore nga trupa e  baletit për fëmijë të moshës 6 deri 14 vjeç.   

Ora 11:00 – 12:00 – “Albania Silhouette Dance” – kërcime moderne nga trupa e baletit për fëmijë të moshës 6 deri 14 vjeç.     

Ora 12:00 – 14:00  –  “Latin Beat” – kërcim latin nga trupa e kërcimit mbi 18 vjeç

 

PARKU I LIQENIT (DIGA)                       

Ora 11:00 – 14:00 – DJ dhe Kërcim Latin              

 

RRUGA “MURAT TOPTANI” (PEDONALJA)

Ora 11:00 – Panairi

 

Comments are closed.