Standard.al
Daily Archives

14 March, 2014

Legjendat që sundojnë me gola

Në listën e përzgjedhur në “Bleacher Report” janë përfshirë më të mirët. Ata që shënimin e golit e kanë dhunti, që janë shndërruar…

Njerëzit dhe imazhi

Historia e artit jo siç është vështruar deri tani, por e konsideruar në marrëdhëniet e njerëzve me imazhet gjatë historisë. “Fuqia…

Duhen edhe 100 vjet

Brikena Bogdo Në fillesat e demokracisë, u cilësua pesimiste ideja se do të duhen 30 vjet që gjyqësori të futet në…