Standard.al
Daily Archives

11 March, 2014

Zbulohet “Qyteti i Floririt”

Imazhe të reja që mendohet të jenë të një qyteti të humbur, të fshehur për shumë vjet nga pyjet në Honduras, janë shfaqur dhe kanë…

Mëma dhe djali

Branko Merxhani Cili është koncepsioni i sotmë i shoqërisë s’onë për këtë fenomen dublë psykologjiko-sociologjik? Kaq…

Dialog me të dehurin

Franc Kafka Me sa duket e kemi lënë pas dore mbrojtjen e atdheut. Deri tani s’jemi marrë me këtë gjë, të zënë nga puna…