Standard.al
Daily Archives

4 March, 2014

Kalon një grua

Pjesë e shkëputur nga romani “Kalon një grua”  Zyhdi Morava Shuli i deres renkoi perseri nervoz dhe shqetesuaes. Pas…

Serbë ndryshe!

Ismail Kadare ARRI (Rayonnement Français Realites Internationales) më ka ftuar me këmbëngulje në një tryezë të rrumbullakët,…