Standard.al
Daily Archives

20 February, 2014

Të dashurohesh pas një miku

Kam rënë në dashuri me mikun tim më të mirë, po tani si t’ia bëj? Mos vallë miqësia dhe dashuria mes një burri dhe një gruaje janë…