Standard.al
Daily Archives

17 February, 2014

Burri që flet me ëngjëjt

“Nuk janë bjond me sy bojëqielli ,nuk kanë as krahë, ëngjëjt janë sfera të pastra drite dhe komunikojne me ne mendërisht dhe unë i…

Dora që i flet trurit

Komunikimi ndërmjet trurit të Densit dhe dorës artificiale ka funksionuar falë një sistemi kompleks impulsesh   Një dorë…