Standard.al
Daily Archives

13 February, 2014

Marubi “i lëvizshëm”

 Galeria Kombëtare e Kosovës do të jetë nesër bujtësja e ekspozitës së Marubit në rastin e gjashtëvjetorit të Republikës së…

Rregullat e puthjes

Puthja një gjest shumë i komentuar dhe shumë i pëlqyer nga të gjithë njerëzit në mbarë botën, pasi me anë të saj shprehet ndjenja…