Standard.al
Daily Archives

7 February, 2014

Pele: Maradona më dashuron

Njëri thumbon e tjetri ia kthen me të njëjtën monedhë. Historia vazhdon të jetë e njëjtë mes Pelesë dhe Maradonës. Legjenda…