Standard.al
Daily Archives

4 February, 2014

INFORMACIONI OMGJ

Brikena Bogdo “Gënjeshtra i ka këmbët e shkurtra” thotë populli. “E vërteta i ka këmbët e gjata” thotë teknologjia. Kush…

Lojë me armikun

John Carlin “Lojë me armikun”, botimet “Pegi”, një rrëfim historik për Nelson Mandelën dhe lojën që shpëtoi një komb. Një…

Një grua me të verdha

Vath Koreshi Fragment nga romani “Një grua me të verdha” i shkrimtarit Vath Koreshi, botuar pak kohë para se të ndahej…