Standard.al
Monthly Archives

January 2014

A i njohim mirë burrat?

Meshkujt dhe femrat janë instinktivisht “të programuar” për t’u diferencuar drejt roleve gjinore, të cilat janë pothuajse të…

Ligje të pazakonshme

Kur t’i mbushni 65 vjeç, do të lejoheni të martoheni me kushërirën ose do të përfundoni në burg, nëse jeni puthur në vende…