Standard.al
Daily Archives

24 December, 2013

Ti zbret nga yjet

Dom Ndre Mjeda, At Vinçenc Prenushi dhe At Pjetër Mashkalla në dy variante përkthimi “Ti zbret nga yjet” dhe “Natë e qetë”, këngë…

Fundi

Samuel Beckett Ata më veshën dhe më dhanë para. E dija përse hynin në punë paratë, më duheshin që t'ia nisja. Dhe kur të…