Standard.al
Daily Archives

17 December, 2013

Ole dhe Trufa

Isaak Bashevis Singer Pylli ishte i madh dhe i mbushur plot me të gjitha llojet e pemëve që bëjnë gjethe. Ishte muaji…

Ndizemi e shuhemi

Mihal Hanxhari  Emrin ia mësova shumë kohë pasi u njohëm. Quhej Eva. Shpesh më ka ndodhur që të shoqërohem dhe të kem…