Standard.al
Daily Archives

10 December, 2013

Shpirtin e kam aty ku jam

Wallace Stevens I ftohtë me vartësit, me botuesit, me gruan Elsie dhe me të bijën Holly, shkrimtari amerikan Wallace…

Këshilla një gazetari

Faik Konica Sa lehtë përdorë njeriu fjalë të mëdha për të mëshehur nën ‘to intriga e për të shfrytzuar zëmrime të veçanta.…

Shërimi i sëmundjevet

Mid’hat Frashëri Jeta do marrë me më teprë seriozitet se nga ç'e pandehim. Janë do sende që nukë munt të zgjidhen veçse…