Standard.al
Daily Archives

5 December, 2013

Kur dashuria të torturon?!

Lidhja tepër e shpejtë dhe shprehja e dashurisë, xhelozia dhe pasiguria në ndjenjat tuaja, kontrolli dhe kërcënimet për ndarje…