Standard.al
Daily Archives

13 September, 2013

Pushteti i të padukshmes

Çelo Hoxha Regjimi komunist në Shqipëri u vendos ushtarakisht, vazhdoi si regjim ushtarak dhe, me kalimin e kohës, u…