Standard.al
Daily Archives

11 September, 2013

Pesha e dhimbjes për Azemin

Nga Halil Rama Ndonëse autoritetet shtetërore dhe të gjithë demokratët e vërtetë po i bëjnë nderimin e merituar duke…

Semantika e vdekjes!

Artan Fuga Një zotëri nga Kruja ka shpallur vdekjen e tij, sipas shtypit, me qëllim që fëmijët dhe të afërmit të kujtohen…