Standard.al
Daily Archives

10 September, 2013

Si s’të desha pak më shumë

Tri mendime poetike që ndajnë të njëjtën periudhë në përvojën intuitive që shkaktojnë realiteti, imagjinata, politika, ideologjia,…

Retro / Maksima e Kafkës

Rruga e vërtetë kalon mbi një litar që është tendosur paksa mbi sipërfaqen e tokës. Duket sikur shërben më shumë për të penguar…

Me dishepujt e Volterit

Vedat Kokona Në Tiranën e viteve tridhjetë, që kishte nja tridhjetë mijë banorë dhe jo pesëqind e ca mijë si sot, kur shkonim e…