Standard.al
Daily Archives

9 September, 2013

Ja si do të bëjë PD opozitë

Ina Jano Deputetët: PD opozitë të drejtë, ballore dhe me alternativa për qytetarët. Jo opozitë bllokuese në dem të interesave të…

Gjen 300 mijë dollar në det

Një familje në shtetin amerikan të Floridës që kohën së bashku e kalojnë duke kërkuar për thesare, ka arritur të gjejë një sasi…