Standard.al
Daily Archives

3 September, 2013

Lemeria e 1 shtatorit!

Artan Fuga (Anëtar i Akademisë së Shkencave) 1 shtatori - si dita e fillimit të shkollës, tradicionalisht më kanë mësuar…

Njeriu që donte sojin e vet

Tregimi/ Agresive, e zhytur në thellësitë më të errëta të psikës njerëzore në raportet konfuze që krijohen mes arsyes dhe ndjesive…

Nana

Italo Svevo Në nji luginë të rrethueme me kodra drunore, të qeshun në ngjyrat e pranverës, ngriheshin njena bri tjetrës dy…