Standard.al
Monthly Archives

August 2013

Lëmoshë llafollogjike

Elis Buba Jam i lindur dhe jetoj në Tiranë. Në këtë kryeqendër lëvizshmërie, në këto papërsosmëri strukturore, në këto aritmi…