Standard.al
Daily Archives

30 August, 2013

Lëmoshë llafollogjike

Elis Buba Jam i lindur dhe jetoj në Tiranë. Në këtë kryeqendër lëvizshmërie, në këto papërsosmëri strukturore, në këto aritmi…