Standard.al
Daily Archives

21 August, 2013

Një relike krimi më pak

Çelo Hoxha Përveç një grushti veteranësh dhe Arben Dukës, SHQUP-i është relikja tjetër e asaj që dikur quhej Ushtria Popullore, e…